lauantai 1. elokuuta 2009

Loma jatkuu...kotona.

Loma siinäpä mielenkiintoinen nimi, kun ajattelee sitä , että ollaan paahdettu huvipuistosta toiseen ja siinä vielä Turkissa käännytty, ukin luona käyty Saarijärvellä, mökkiloma ja miniän isän vierailut niin, että alkaa kuulkaa olla meikäläinen "loman" tarpeessa! Ai niiiiin unohdin, että tyttären rippijuhlatkin pitää vielä ensviikonloppuna värkätä...huhhuh !!
Miten sitä on tähän kesään saatukkin mahtumaan tuo kaikki touhu ja pörrääminen siellä sun täällä, alkaa jo vanhaa heikottaa...nyt sitten armelias flunssa päällä, joka antaa luvan levätä ...juuh kohta vetäsen pitkäkseen soffalle ja vedän torkkupeiton korviin asti ja suljen silmät AHHHH...toivoa vaan sopii, että saan levätä, onhan nuo pienet tässä vielä vahdittavana!
Murkkuikäinen siis rippileirillä ja sinne pitää huomenna jaksaa lähteä ja ostoslistaa pukkasi juuri kännyyn elikkä kauppaan taas raahauduttava ja sieltä poimittava; suklaata, karkkii, limuu ja baban ravintolasta pizzaa ( eikö ne saa siellä ruokaa!!!???) ;=0.

Keräsin muuten vadelmia pihamme pensaista ja pienen rasian mustaviinimarjoja pakkaseen elikkä siinäpä taas uusi odotettavissa oleva uurastus...hehheh!!! Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä sanoa, että on sitä muutama päivä otettu ihan luigisti ilman päänvaivaa siitä mitä tänään ruoaksi!!! että kyllä sitä olen saanut sittenkin ,kun tarkemmin ajattelee pitää ihan lomaa!!! :)))

2 kommenttia:

  1. Kyllahan se monella on niin,etta juuri lomalla pitaa kereta moneen eri paikkaan.Pitaa nahda sukulaisia.Pitaa tehda rastiin jaaneita kotitöita.pitaa sita ja pitaa tata.
    Pitaisiköhan lomalle keksia jokin muu nimitys.Ehkapa ei.Silla useinhan ne tekemiset ovat erilaisia,mita "ei lomalla" ollessa,joten ehkapa se sitten on lomaa,kuten sanoit.
    Mina,kun nain elakelaisena olen aina lomalla,niin pidan aina sellaisa "laiskottelu lomapaivia" valilla.Huomenna on taas yksi sellainen.

    VastaaPoista
  2. niin se eläkepäivät ihanuus koittaa mullekkin nopeammin kuin uskoisinkaan, heh, mutta kun on nuo pienemmät tullu tehtyä lähes neljäkymppisenä niin voit arvata miten niitten päivien todellisuudessa käyp :=0 onneksi kuitenkin hekin kasvavat ja arki ehkäpä helpottaa ja osaan tai opettelen ottamaan rennommin....kesäpäiviä sinne!!!

    VastaaPoista