torstai 9. heinäkuuta 2009

Mökille!!!

Nyt on laukut pakattu ja luoja mikä määrä tavaraa sitä kertyikään, kun tällä porukalla lähtee loman viettoon ( ja näillä suomen säillä) , kahden auton takakontit käyttöön vaan!
Tällä kertaa mökki on vuokrattu päijänteen rannalta vain muutaman kymmenen kilometrin päästä kotoa. Näin olen mahdollistanut myös sen, että omat aikuisiksi kasvaneet lapsetkin pääsevät sinne vierailulle, kun matkaa kertyy vähän :). Mies tietysti pakertaa työssä ja e h k ä saapuu mökille joku ilta ...toivossa on hyvä elää, mutta olen jo tottunut tälläiseen elämään!
Mukaan on kuitenkin delegoitu paras ystävättäreni koiransa kera ja murrosikäisen tyttären ystäväkin on päässyt mukaan ( otettiin senverran iso mökki jotta mahtuu olemaan ilman ahtaan paikan kammoa!!!).
Toiveet ovat korkealla niin ilmojen kuin muunkin suhteen mikä liittyy mökkeilyyn, mutta vilkaisu ulos kertoo sen, että a i n a k i n tällä hetkellä taivas aivan harmaa ja vesisateen uhka suuri, eilen vettä tuli kuin saavista kaatamalla , mutta ilma onneksi oli lämmin, kun tänä kesänä on kyllä käyty ihan syksyisissäkin lukemissa, vaikka on ollut kyllä tosi lämmintäkin, ONNEKSI!

Nyt vaan laitetaan koti kuntoon, jotta sinne on taas kiva palata reissun päältä , meikäläinen kun ei voi vaan lähteä, minun on puunattava koti siihen kuntoon, että siellä ei odota kuin korkeintaan miehen jättämät kahvikupposet tiskialtaassa (toivon mukaan,heh).

4 kommenttia:

 1. Oikein ihania mökkipaivia nain hiukkasen myöhassa.Lomaahan se on,vaikka sataisikin,mutta tietenkin aurinkoa ei mikaan voita.

  VastaaPoista
 2. kiitos...ja kotiin jo ollaan tänään palailtu!! mukavaa oli vaikka satoi ja paistoi..ongittiin, uitiin, saunottiin ja pelattiin rummikubbia ( on vähän kuin okey siellä turkissa) ja monet ekakertalaiset jäivät peliin aivan koukkuun...aahh..taas jaksaa pätkän matkaa...nyt ihana helle täällä ja huomenna nomkt kohti porvoota( siellä porvoo päivät ja mukana poikani brasilialaisen vaimon isä , joka nyt täällä vierailulla)!!

  VastaaPoista
 3. Teilla elama taitaa olla aikalailla kansainvalista.Se on vain mielenkiintoista,ja tuo varikkyytta elamaan.

  VastaaPoista
 4. juu säpinää löytyy aina sillointällöin näiltä nurkilta!!! :)))

  VastaaPoista