torstai 21. tammikuuta 2010

Uusi perheenjäsen..

ompi tuo valkoinen karvapallo tuossa kuvan vasemmassa laidassa joka juuri valmistautuu hypähtämään "leikkisästi" sisarensa niskaan!
Tämä Nemoksi ristitty pumpulipoika tulee meille nyt tulevana lauantaina....kyllä sitä on odotettu.
Olin mukana kun pentue syntyi ja nyt ovat siis luovutusikäisiä. Lääkärintarkastuksessa käytiin maanantaina ja kaikki ok. Automatkakin meni hyvin.
Uskomattoman paljon on koirille ja kuin myös muille lemmikeille tarjolla jos jonkinlaista ostettavaa ja rahaa on palanu, kun on pitänyt ostaa vesikupeista kurapukuun koiralle tavaraa...jokseenkin tuli sellainen olo, että ihankuin olisi ollut vauvalle ostelemassa kaikkea tarpeellista ( vauvahan tuo on...tavallaan).
Mutta yhdessä koiralehdessä näin kyllä siihenmalliin puettuja koiria, että ajattelin et nyt on mopo niin sanotusti karannut kätösistä; oli kuulkaa pikkuriikkiselle koiralle laitettu vaaleanpunainen teddykarvahattu mikkihiirikorvineen päähän ja jokin punainen nuttu, toinen oli hiukka häpeissään siinä....onkohan tuo kaikki ihan tarpeellista ( kurapuvun ja jalkojen lämmittimet ymmärrän, kun täälläkin on tosi kylmää), mutta se kaikki muu vaaleanpunaisista rusetilla koristelluista tanga juoksuhousuista edespäin on kyllä pikkasen arveluttavaa, että meneekö jo liian pitkälle, eläin on eläin ja ei varmaankaan tarvitse tälläistä tälläämistä, ihankuin nukkea pukis päälle....Olenkin vakaasti ajatellut opettaa koiramme ihan tottelevaiseksi seurakoiraksi , pieniä myönnytyksiä kuitenkin sallien kuten tuon kurapuvun.....netissäkin oli kuulkaas sänkyä jos jonkilaista tarjolla ihan äimänä niitä tuijottelin; oli rautasänkyy patjoineen ja pylvässänkyy....ihmekkös jos koira/kissa myymälöitäkin on tänne syntynyt useampikin.

8 kommenttia:

 1. onnea uuden perheenjasenen johdosta! Aivan ihana vanupallo :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten syötvan söpö koiruli- onnea uuden perheenjasenen johdosta!

  VastaaPoista
 3. On se niiiin suloinen...ystäväni cotton sai tosiaan pentuja marraskuun loppupuolella ja niistä sitten tuleepi tämä pallero meille....mies oli kyllä ensin hiukka epäileväinen, että mitenköhän tuosta selvitään, kun on nuo ulkoiluttamiset jne.....onneksi asutaan omakotitalossa niin on helpompaa lähteä ja kesällä täytyy aidata piha niin saa sitten kirmailla siellä :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pentusesta!
  Juuh niitä on kaikenmaailman krääsää nykyään koirille, jopa rattaita joissa voi sitten työnnellä näyttelyalueella jne..rajansa kaikella XD

  VastaaPoista
 5. Aivan, mä näin niitä ns. sateenvarjorattaita tuolla mustissa& mirrissä :0
  Koirakirjoja on kannettu kirjastosta ja parit omatkin hankittu, meillä ei ole ennen ollut koiraa, joten paneutuminen koiran käytökseen ja koulutukseen on paikallaan :)

  VastaaPoista
 6. joo ja sitte cottoneille on varmasti oma keskustelufoorumi myöskin ja kun nettiä käytät niin sinne olisi hyvä mennä myöskin ihan vaan lueskelemaan ja kattelemaan!

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle perheenjasenelle.
  İhana karvapallero onkin.
  Minun mielestani sadevaatteet ovat ihan ok koirallakin.Ja kylmalla joku pikkunuttu,mutta tuskimpa paahinetta tarvitsee senttaan.
  Ja kylla tuollainen söpöliini ansaitsee kauniin sangynkin.

  VastaaPoista
 8. juu sänky on hankittu, mut ihan sellainen pehmoinen kodin väreihin sointuva ja pehmeä lököilymattokin sitä odottaa,ihan tavallisia ei mitään pröystäilyä ja poikahan se onkin joten...
  keskustelupalsta Hmmmm....sinne siis :DDD

  VastaaPoista