maanantai 21. joulukuuta 2009

viimeisiä viedään...

...nimittäin päiviä ennen Joulua!! Tänään olisi tarkoitus koht´puoliin hypätä parturintuoliin ja siitä sitten muksut kyytiin ( parturi omalla kadulla, sellanen kotiparturi) ja kohti sedän kotia jonne armaat lapset kipataan senajaksi jotta viimeiset lahjaostokset ja ruokakaupan saa kunnialla vietyä läpi ( en nimittäin ota lapsia mukaan kauppaan, kun tuon nuorimmaisen kanssa saa siellä vääntää kättä ja meikän hermo ei vaan sitä kestä, luulen etteivät myöskään muut asiakkaat katso kovin rakastavin silmin riehuvaa lasta) joten parempi olla hoidossa sen aikaa varsinkin, kun nyt kaupasta joutuu tuomaan enemmän tavaraa kuin normaalisti.
Huomenna olisi sitten tarkoitus siivota koti joulukuntoon ja aatonaattona paistaa leivinuunissa laatikot ja kinkku, Nam!! Vesi ihan tässä kirjoitelessa herahtaa kielelle, kun ajattelen, että kohta saa istua kauniisti katetun pöydän ääreen rakkaiden ihmisten kera ja syödä rauhassa. saamme myös tietää saammeko mieheni vanhemmat tänne kyläilemään, joten tämä Joulu tuntuu olevan odotusta pullollaan!!
Aattoiltana käydään pienten kaksospoikiemme haudalla sekä isovanhempiemme ja mieheni veljenperhe tulee mukaan, heille tämä on uusi asia niinkuin kaikki Jouluun liittyvä traditio täällä, onhan tämä heille ensimmäinen Joulu, myös tämä asia tekee joulustamme odottamisen arvoisen ja mielenkiintoisen.
Lähdempä tästä sinne parturiin ja toivottelen kaikille oikein Hyvää joulua ja Onnellista uuttavuotta 2010!!

3 kommenttia:

 1. Hyvin kauniilta ja lampöiselta kuulostaa joulunviettonne.Varmasti on ihanaa,jos saatte isovanhemmat viela teille.
  Rauhaisaa joulunaikaa myös sinne teille koko perheelle.
  Otan osaa pienten kaksospoikienne johdosta.Ehka olet aikaisemmin kertonut blogissasi,muutta mina en ole ollut viela lukijasi.Olet ajatuksissani,ystava.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset!!! Pojat menetimme rv 20 vuonna 2001 ja ihan niin, että lapsivedet menivät ennenaikojaan ja siitä sitten seurasi perheeseemme surua, mutta onneksemme Luoja soi meille vielä kaksi tytärtä!!!! Iloista Joulun aikaa sinne lämpimään!! Täällä on oikea valkoinen Joulu! IHANAA! puiden noksat notkuvat lumesta!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ystavani.Tokihan tuollainen tapahtuma tuo aina surua mukanaan.Mutta aika tuo lohdutuksen.Ja nyt teilla on sitten kaksi tytarta.
  İhanaa,etta satoi jouluksi lumen sinne.
  Taalla on paivalla ollut lamminta,mutta yöt ovat kylmia.Lammittaa pitaa.

  VastaaPoista