sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Juhla takana, arki edessä...

Itsenäisyyspäivä meni ja itse huomasin sellaisen piirteen itsestäni, että tuijotin tv:stä kaikki historialliset dokumentit ( sekä Tuntemattoman sotilaan )eilen mielenkiinnolla ja se avarsi tietouttani Suomen urheista puolustajista joiden uhrausten vuoksi saamme olla itsenäisiä ja onneksi olemme!!!! Sen mitä on aikojen saatossa päivänvaloon tullut Neuvostoliiton hallintaan joutuneiden valtioiden kohtalosta kiitän Jumalaa siitä ,että varjeli meidät siltä!!! Olen onnellinen Suomalainen ja lisäksi vielä olen saanut onnekseni kiintyä ja tutustua toiseenkin kulttuuriin mieheni kautta.

Elää tätä elämää tässä ajassa, tässä maassa on todellakin jotain mitä ei ehkä pysty itse edes täysin ymmärtämään, niin paljon on kaikkea maailmalla jota ei toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleen. Lasten myötä oma huolenpito ja vastuu on tietysti luonnollisestikin lisääntynyt ja iän myötä ( jälleen kerran ) se näyttää joskus menevän liiallisuuksiinkin asti. Nuorena sitä eli elämäänsä pahemmin ajattelematta kaikkea sitä mitä nyt päässä pyörii, tosin maailmakin on niistä ajoista muuttunut niin tekniikan kuin kaiken muunkin osalta. Millainen on maailmamme kymmenvuoden päästä , kuka tietää? Toivon sydämmestäni , että se ei ainakaan tästä pahenisi , ja vasta kasvamassa olevat lapsemme ansaitsevat hyvän maailman missä elää ilman sotia tai muutakaan ikävää asiaa joka aiheuttaisi ahdistusta tai pelkoa elämään!

Mutta meillä on juuri nyt tämä päivä tässä tänään, eläkäämme se niin hyvin kuin taidamme ( vaikka joskus täytyy myöntää , että arjen pyörityksessä tuo viisaus tuppaa unohtumaan ) .

1 kommentti:

  1. İtsenaisyys on maalle suuri asia.Ja Suomi pienena maana on sen itselleen hankkinut,mista jokainen suomalainen voi olla ylpea,kunnioittaen heita,ketka itsenaisyyden eteen työn ovat tehneet.
    Suomi on ainakin viela suhteellisen turvallinen maa kasvaa.Mutta turhan paljon saa kuitenkin lukea uutisista kaikenlaista siellakin tapahtuneen.
    Toivoa taytyy,ettei lisaanny kaikenlainen rikollisuus.

    VastaaPoista