tiistai 16. kesäkuuta 2009

Jumbe mikä kesä...taas!

että tää Suomen maa osaa ...olla kylmä Hrrrrr!!!! Koska sä kesä saavut meille, puut ja pellonpientareet vihreää ja kukkien väriloistoa täynnä, mutta missä olet lämmittävä aurinko???
Eilen keskimmäisen jalkapallo turnauksessa olleena aloin jo miettiä lumikuuron mahdollisuutta!! Ajatekaa siitä miten kylmä oli...sieltä oli siis aivan pakko lähteä pois keskenkaiken niin alkoi palelemaan!
Tänään sitten hiukka parempaa, mutta ei puhettakaan mistään lämmöstä, aivan plääh jos tämäkin kesä menee sadelessa, kun näitä on jo takana kaksi!!!!

Ihan tässä alkaa kaipaamaan niitä Turkin paahteisia päiviä...mutta sekin mahdollisuus on siis jo tältä kesältä käytetty....nyt vaan sormet ja varpulit ristiin ja toivomaan....

4 kommenttia:

 1. Olen tassa muutamana paivana ollut yhteydessa Suomeen,ja kuullut,miten kylmaa siella vaan on.
  Meilla taalla Antalyassa oli parvekkeella iltapaivalla auringossa +40 astetta lamminta(tai kuumaa).

  VastaaPoista
 2. Niinpa- kuumaa on taalla ja TAHDON pois;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tahdon jo sinne suomen ihanaan viileyteen. Toivon mukaan ensi viikolla tuo hetki koittaa jo meille!!
  Liika kuumuuttakaan ei ole kivaa.
  Ja raskaana ollessa siitä ei kyllä nauti yhtään.. viileessä on parempi.
  Eikö Suomeen ole luvattu vasta Elokuussa ne lämpöisimmät kelit?

  VastaaPoista
 4. Tiedä häntä näistä sääennustuksista täällä päin....toivon mukaan heinäkuussa aurinkoa ja lämpöä ( mökki nääs vuokrattu viikoksi):)) ja onneksi vaikka suomessa olisikin kunnon helteet ne ovat jotenkin kestettävämpiä kuin siellä, en minäkään kyllä tuota 40 astetta kestä. nyt kun oltiin toukokuun lopulla antalyassa niin se 28 astetta oli todella mukavaa...juu ja minäkin kaksi alkuraskautta turkissa olleena muistan vieläkin sen kuumuuden ja kaiken sen mukana tuomat hankaluudet lisättynä siihen tuo raskaus...TERVETULOA vaan suomeen lomalle!!!

  VastaaPoista