torstai 18. kesäkuuta 2009

Juhannusta!!

Elikkä NYT paistaa se kaivattu aurinko, mutta vain tän päivän Kääk!!! HUOMISEKSI siis tilaan meille aurinkoa ja lämpöä, koska täällä juhlitaan juhannusta!!!
Tein mudcaken ja siihen seuraksi vaniljajäätelöä, jota siis tarjoan jälkiruokana huomenna kera kahvin Nam!!
Uudet perunat ( lapsuudessa niitä sai vasta elokuun puolella) !!?? Niin se tekniikka ja tuonti pelaa....siis ne perunat esikeitin myös perunasalaattia varten ( teen sellaisen turkkilaisen version siitä) eli perunaa, keitettyjä kananmunia, kevätsipulia, ruohosipulia, punapippuria, suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä ja on kyllä hyvää grillatun lihan ja makkaran seurana.
Mies on tietenkin työssä ( missäs muuallakaan) niin, että juhlin ihan omassa porukassa kera ystävän ja lasteni ja lasten puolisoiden!!!

Puunasin meidän huvimajan ja laitoin vaasiin koivunoksia ja kurjenmiekkoja odottelemaan, kuuntelin kotimaista musaa radiokanavilta ja siinä sivussa ihmisten matkatarinoita ( onhan juhannusaika ja ihmiset ovat paraikaa tien päällä) . Tuli niin ihana olotila, puuttui vain se järvi ja laituri , mutta menköön jaksan odotella vielä pari viikkoa sitä mökkielämää!!!

Ei muuta kuin Hyvää ja AURINKOISTA Juhannusta!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinne nyt OİKEİN HYVAA JUHANNUKSEN JATKOA!.Tuo turkkilainen versio perunasalaatista on todella hyvaa,ja juuri sellaista kesaruokaa.Usein teen sita niin,etta perunoitten lisaksi laitan vain pilkottua persiljaa runsaasti,suolaa,hiukkasen öljya ja sitruunanmehua.Taidanpa muuten laittaa nyt perunat kiehumaan tuota salaattia varten.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta!! Juhannuksena saatiin VAIN yksi sade joka tulikin oikein paineella. Oli ihan mukavaa grillata ja viettää aikaa läheisten kanssa!!!

    VastaaPoista