torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää Uuttavuotta 2010!!! Mutlu Yeni Yillar 2010!


Taas vaihtuu vuosi ja pauketta kuuluu jo ikkunoiden takaa, vaikkakin virallisesti paukutella saisi 18.00. Me kohta starttaamme auton ja kaasuttelemme mieheni veljen perheen luo missä meitä odottaa Ah! Turkkilainen ruokasessiso kera isovanhempien ja veljenperheen! Mukava joskus mennä valmiiseen ruokapöytään, olen toki varannut viemisiä mukaan; tein täytekakun ja kaupasta ostimme kassillisen hedelmiä sekä uunituoretta leipää ja suomalaiseen uuteenvuoteen kuuluvat sipsit ja colaa :)

Ei muuta kuin kiitokset kaikille tästä vuodesta!!! On ollut antoisaa lukea teidän blogejanne ja eläytyä täältä käsin Turkkilaiseen elämämmenoon!

3 kommenttia:

 1. YENİ YİLİNİZ KUTLU OLSUN!
  Teille tuleekin ihana ilta.Me olemme aina taalla olleet jossain sisatiloissa,joko ystavien tai sukulaisten luona,taikka ravintolassa syömassa,mutta nyt ajateltiin viettaa uusi vuosi ulkosalla.Mennaan Konyaaltille.
  Sinulle,ystavani,ja perheellesi terveytta onnellisuutta ja paljon hyvia paivia tulevalle vuodelle.
  Halaus

  VastaaPoista
 2. Mutlu Yıllar!!!

  Terveytta, rakkautta ja tasapainoa Uuteen Elamykselliseen Vuoteen 2010!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset blogiystäväni!! Kotona eilen klo 02.00 ja vanhukset jaksoivat olla kanssamme hereillä tuohon aikaan....oikeita vuorikansaa ;))) mun vanhemmat ois kuukahtaneet jo aikaa sitten....nyt voidaan viettää rauhaisa päivä ja olla vaan!

  VastaaPoista