keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Terve taas!!!!

Piiitkästä aikaa taas koneella!!! Syksy on ollut niin kiireinen ja uuvuttava kaikin puolin, että on täytynyt karsia menoja , että jää aikaa ihan vaan olemiseen ja ihmettelemiseen...hyvä on oivaltaa, että mihinkäs tässä kiire on......

Talossamme vietettiin synttärikemuja lauantai päivänä. Ystäviä ja tuttavia sekä sukulaisia oli sinisessä talossa ihan talon täydeltä jos sanoisin! Meillä vietettiin 90:siä yhdessä ystäväni kanssa ( molemmat siis saavuttivat 45-vuoden iän).
Olimme pakertaneet syötävien kanssa jo edellisenä iltana ja se oli mukavaa puuhaa arjen keskellä, joskus sitä ei huomaa miten pienestä voi olla kiinni se, että voi oikeasti rentoutua vaikkakin siinä leivoimme ja teimme salaatteja illan hämärtyessä ympärillämme. Ystävyys jota on siis jo kestänyt tuolta ylä-asteelta asti on kantanut meitä tähän päivään asti, toki matkanvarrella on kummallakin olleet ja menneet ylä-ja alamäet elämän matkalla.

Mukava oli tavata ystäviä , niitä joiden kanssa olemme usein kanssakäymisissä ja niitä joita harvemmin tulee tavanneeksi, mukaan mahtui myös uusia tuttavuuksia!
Kaikinpuolin taisin saada parhaan syntymäpäivälahjan siitä, kun ystävämme täyttivät talon lapsineen !!! Tästä sai taas uutta virtaa tähän harmaaseen aikaan jota nyt juuri elämme ja ennenkaikkea oli niin mieltä ilahduttavaa tavata ystäviä ja vaihtaa kuulumisia!
Suositelen lämpimästi tälläisiä kaverisynttäreitä jos vaan on mahdollista , meillä kun sattuu vielä olemaan suht sama ystäväpiiri niin kutsuttavat eivät sentään paisuneet mahdottomiin mittoihin!

1 kommentti:

  1. paljon ONNEA,teille ystavyksille molemmille!
    Olen taalla kaynyt kurkkimassa aina valilla,josko jotain kuuluu.Kiva,ettet ollut havinnyt kokonaan.
    Kaunis blogin pohja sinulla.Mina en osaa naita pohjajuttuja.Pitaa ottaa vaan valikoimasta.

    VastaaPoista