sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Tervetuloa syksy!

Niin se tosiasia on taas vaan sisäistettävä, että kesä on ohi tälläpuolella maapalloa!!!
Vettä on tullut saavista kaatamalla ja taivaalla roikkuvat harmaat pilvet, tuuli repii puiden jo ruskettumaan alkavia lehtiä pitkin pihamaita.
Tänäänkin aamulla ajattelin, että siivoan pihamaalta ja terassilta kesäkalusteet varastoon vaan katse ulos ikkunasta kertoi, että jätetään toiseen kertaan...ja ajatuksissa oli kaartaa puutarhakauppaan ostamaan Tuija, jolle olen löytänyt oivan kasvupaikan autotallimme vierestä..no ehtiipä tuon ( toivottavasti) istuttaa vielä!

Nyt odottelen niitä ihania kirpeitä aurinkoisia päiviä , ruskan väriloistoa ja kävelyretkiä ihanan raikkaassa syys säässä siinä sitten ehtii valmistautua
tulevaan eli loskaan , harmauteen ja pimeyteen, tosin siinä ajassa on se hyvä puoli, että saa kaivaa kynttiläkätköt esiin ja poltella taas kynttilöitä, joten on se ihanaa kun on nuo neljä vuodenaikaa!!!

Koulut, kerhot ja harrastukset ovat alkaneet täysillä täällä Suomen maassa ja joskus sitä ajattelee, että herranjestas kuin sitä jaksaa nämä rahtaukset eestaas....katsoo ylös ja liittää kädet yhteen!
Siinä välissä pitäisi sitten raivata aikaa myös itselle ja käydä kuntosalilla ja ilmoitin itseni englannin kursille ja nyt keskiviikkona olisi tarkoitus aloittaa ( toivon mukaan murkkumme on innokas hoitamaan sisariaan, että äippä joskus pääsee aivojumppaan ja muiden aikuisten seuraan, sitten sitä taas jaksaa arjen ympyröitäkin)....oli niin ihana kesä, että toivotan syksyn tervetulleeksi!

3 kommenttia:

 1. Onnea englannin opiskelulle!
  Taalla vuodenaikojen vaihtelua ei juurikaan huomaa.Taikka sita varsinaista syksya ei olekkaan.Talvi tulee yhdessa yössa,kun ensimmainen myrsky repii puitten latvoja,ja meri vaahtoaa.

  VastaaPoista
 2. aivan..olessani istanbulissa ,siellä alkoi sateet ja pilviset päivät ja ihmisten pukeutuminen olla niitä syksyn/talven merkkejä...satoi siis paljon ja joidenkn puiden lehdet punertuivat....ja nyt juuri kuulin ikäviä uutisia istanbuista ja rankkasateista ja siitä kuinka kaupungin huonon suunnittelun takia on nyt tulvien myötä ainakin 22 ihmistä menehtynyt!!!!onneksi mieheni palasi sieltä viime viikon perjantaina eikä sitten jäänyt pidennetylle ajalle sinne...

  VastaaPoista
 3. Ollut todellakin kamalaa katseltavaa se tuho,minka tulvavesi on saanut İstanbulin seudulla aikaiseksi.Kuolleita on jo yli 30.

  VastaaPoista