maanantai 9. maaliskuuta 2009

Niitä näitä..

Täällä Pohjolassa on tuprunnut lunta oikein olan takaa, mutta meikäläinen jätti ihan kylmänrauhallisesti lumenluonnin huomiseen. Onhan se mukavaa , kun on talvi .Vaan nyt on niin, että tää pääkoppa on jo pikkuhiljaa laskeutumassa kevään odotukseen, ettei tuollainen lumen tulo nyt ihan kauhiasti riemastuta ja sitten sitä pitäis vielä mennä eestään pois työntämään, höh!

Ilta alkaa jo pimentyä ja siniseen taloonkin on laskeutumassa armelias rauha. Tytär on hurahtanut Turkin kanaviin ja töllää niitä , toinen on yläkerrassa ja pelaa pikkukakkosen pelejä JA äiti istuu naputtamassa tietokonetta, että tälläinen mediapainotteinen ilta ( sitä nykyaikaa) :))

Tähän kaupunkiinkin saatiin vihdoin ja viimein Turkinkielen opetusta , joka siis toteutetaan koulussa aina keskiviikkoisin ja kolme ryhmää eri tasoisia lapsia saatiin kasattua turkinkieltä oppimaan , suoraan sanoen olisin itsekkin ollut halukas tuohon oppiin, vaan kun tapahtuu koulun puiteissa ja tarkoitettu siis kouluikäisille lapsille, niin ei minua sinne huolittu.
Opiskelen siis tässä sivussa , onneksi meillä asustaa nyt väliaikaisesti mieheni veljen poika ( aivan ummikko vielä) joten saan harjoittaa surkeaa turkinkielen taitoani hänenkin kanssaan :)

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla.tulin tänne Ebrun blogin kautta ja jäin lukemaan.....

  VastaaPoista
 2. Kiitos..ihan ollaan lapsenkengissä vielä.Kirjoittelen lähinnä mitä päähän pälkähtää..:))

  VastaaPoista
 3. tää sivupohja on kiva sulla, nythän on meidänkin kaupunki edistyksellinen kun lapset voi opiskella turkinkieltä, alon käymään kerran kuussa neuletapaamisissa..........

  VastaaPoista
 4. joo kiva on, mä sit vaihtelen näit alvariinsa :) olen ottanut tuolta kello viiden tee, syadinilla kiitos blogista...mukavaa kun on jotain muuta puuhaa kodin ulkopuolella...

  VastaaPoista