lauantai 7. helmikuuta 2009

Lumihiutaleita.

eteisen ikkunassa ja kasoittain ulkona. Nämä paperiset lumihiutaleet ovat lasten tekemiä ja aivan ihania, niitä saavat myös ohitse kävelevät ihastella matkallaan. Tämä talvi on onneksi kunnon talvi, vaikka ei kovia pakkasia olekkaan ,niistä viis!

Nyt kuitenkin flunssan kourissa , toivottavasti selviän maanataiksi kun on tuo näyttöpäiväkin silloin. Eilen kampesin itseni opistolle tukiviittomia oppimaan ja aika loogisia olivat ja hauskoja, pelattiin ns. alianssia ja jouduimme keksimään eri viittomia erilaisille sanoille , hauskaa oli siinä arvaillessa! Olin aina ennen siinä uskossa, että viittomakieli on samaa kaikkialla, mutta eipäs olekaan, heh, olen ollut aika lapsellinen siinä hommassa...jotenkin se vain on tuntunut niin johdonmukaiselta??!!

Lauantai ilta on hämärtynyt, vaikka päivät ovatkin jo pidentyneet ja valoisaa aikaa on jo pitkälle iltapäivään. Täällä suht hiljaisessa talossa naputtelen konetta ja lueskelen toisten blogeja, mutta kohta kutsuu Huuma alakertaan, sitä ollaan innostuttu katsomaan koko porukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti