sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Tälläistä tänään..


Tässä toissa viikon mäenlasku kuvaa ( silloin alkuviikolla kunnon pakkaset ja loppuviikosta jo nurmikko häämötti, ei siinä enää tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun lasten kanssa yhdessä tekemät lumihevonen ja pieni mäki sulivat silmissä)
Omituiseksi ovat ilmat menneet...niin ja muuten viime viikolla tehtiin hiekkakakkuja keskiviikkona ja lapset innoissaan rypivät kuravaatteet päällä vesilätäkössä. Eipä nämä ilman vaihdokset paljon lapsia haittaa, pientä vaihteluahan se niille vain on , onneksi! Meikäläinen sen sijaan kaipaili lumista pihaa ja pientä pakkasta .

Tänään sen sijaan on pieni pakkanen. Täällä meillä sinisen talon pihassa on lunta ja pakkasmittari näyttää -4 astetta! Lapset kirmasivat jo ulos lumileikkihin ja äiti ylös koneelle..
Mitä huominen ja ensi viikko tuo tullessaan sitä ei taida edes säätieteilijät tietää ??!!!

Sairausrintamalta senverran, että itse taidan olla jo terveiden kirjoissa ja kansissa, mutta siskoni perhe ei. Hän soitti aamulla ja kertoi miehen kykkineen wc ssä yön läpeensä ja tyttärellä (3,6v) silmät muurautuneet umpeen ja ei kuulema anna pestä rähmää pois :0 .Ovatkin lähdössä päivystykseen toivon, että siellä ei ole pitkää jonoa
Taitaa olla haave vain, koska tämä aika on pahinta pöpöjen osalta .Kaikkea liikkuu; on noroa, flunssaa, keuhkoputkentulehdusta, enterorokkoa. Itse alan vältellä lasten kanssa isoissa marketeissa liikkumista ja yleensäkin sellaisia paikkoja joissa on paljon väkeä. Käsienpesua pitää tehostaa , mutta onhan nuo kerhot ja eskarit heillä joista sitten sen tartunnan voi taas saada, no sille ei voi mitään, yksi hyväpuoli tässä on....saan mennä YKSIN kauppaan ( kotona olevan äidin onnenhetket nro? ). Tätä asiaa on nimittäin naureskeltu marketissa, kun siellä on törmännyt johonkin toiseen kotiäitiin ja hänkin siinä riemuissaan siitä, että on PÄÄSSYT YKSIN KAUPPAAN ...että ei ihan itsestään selvyys tämäkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti