keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Lumivalkeaa.


Ihanaa lunta ...sitä on tullut taas taivaan täydeltä yön aikana . Harmi vaan, että lumityöt jäävät minun kontolle ( eivät nimittäin ole meikän mielihommaa, jonkun ne on kuitenkin tehtävä ja kun mies myöhään töissä niin...). Noo ne saavat odottaa iltapäivään, kun könyämme pihamaalle koko porukka, sitten pistän lapsille sukset jalkaan ja menox , siitä alkaa sitten lumen kolaaminen samalla kun lapset hiihtävät taloa ympäri....


Lasten lähdettyä MINÄ saan ns. omaa aikaa koulun muodossa ( heh) käyn monimuotona koulua joka alkaa olla loppusuoralla ,yksi näyttö erityislapsista ja siinä se on!! Tänään tiedossa infoiltaa ja saunomista kera iltapalan, joten ihan on mukavaa ja odotan ihan" täpönä".


Huomenna kun typy on pianotunnilla aion suunnistaa kadun toiselle puolelle ja kuntosalin ovesta sisään. Olen nimittäin näiden jouluna syötyjen suklaarasioiden ja niistä vyötärölle ja muihin paikkoihin kertyneiden makkaroiden katsomiseen kyllästyneenä päättänyt siirtyä kiinteytyksen puolelle ja kohti terveempiä elämäntapoja!

2 kommenttia:

  1. Osuin postaukseesi samalla otsikolla tekemäni oman postaukseni kautta. Hauska tutustua.

    VastaaPoista
  2. kiitos...juu mäkin huomasin et tällä sinisessä talossa on muitakin paitsi, että mulla se jatkuu sinisessä talossa ja sen ulkopuolella, heh!

    VastaaPoista